Tante Es / Jörgen Raymann

Zij is de mateloos populaire humoristische tante. Ze is 69 jaar en moeder van zeven zoons. Ze is nooit te beroerd om je een beetje op te voeden, en kan zowel met mannen als vrouwen flink flirten!

Het mocht tijd worden: het kookboek van Tante Es. Want ze kan dan wel het bijdehandje op de televisie uithangen, een Surinaamse telt pas echt mee als ze achter de potten en pannen haar mannetje staat!

Tante Es is de creatie van Jörgen Raymann en hij heeft nu samen met zijn vrouw Sheila Rayman-Mannen dit prachtige kookboek geschreven.

Koop nu het kookboek van Tante Es
Tante Es kookboek

Herman Finkers

Finkers’ humor is droog. Hij gebruikt vaak woordgrappen, omgekeerde logica en visuele grappen. Hij gaat zelden in op de actualiteit. Maar dit jaar is hij de cabaretier van de oudejaarsconference!

“Veel mensen vragen naar de speellijst van mijn oudejaarsconference en hoe je aan kaarten kunt komen. Helaas moet ik die mensen teleurstellen. Er komt van mijn oudejaars niet echt een theatertour met bijbehorende speellijst. Ik zal wel her en der in het land wat uitproberen, maar dat wordt kort van tevoren lokaal bekend gemaakt.

Ik hoop van harte elkaar op 31 december via de verrekijk te ontmoeten.”

Sinterklaas en de arme kindertjes is een geraffineerd geschreven verhaal waarin de kenmerkende humor van Herman Finkers volop aan bod komt.

Koop nu het boek van Herman Finkers

Efteling

De Efteling is een attractiepark in de plaats Kaatsheuvel in de Nederlandse provincie Noord Brabant. Het is qua bezoekersaantallen en oppervlakte het grootste attractiepark van Nederland.
Bookie-Lookie heeft de licentie om van haar twee bekende merken ‘Sprookjesboom’ en ‘Jokie’ boeken uit te geven. Eftelingboeken altijd tegen een vriendelijke prijs!

Koop nu het boek van de Efteling